Wie zijn wij?

PASS Academy is opgericht door Mitchell Ronde en Miguel Dingjan. Op deze pagina zullen de twee oprichters en tevens trainers van de onderneming worden voorgesteld.

Miguel Dingjan is geboren op 9 maart 1997 te Spijkenisse. Sinds zijn vijfde levensjaar is Miguel actief binnen de sport voetbal. Vanaf zijn vijfde tot zeventiende als speler en vanaf zijn zeventiende als voetbaltrainer. Miguel heeft ervaring binnen het trainersvak opgedaan bij FC Twente, V.V. Unicum, SV Lelystad’67, Total Soccer Academy (Voetbal academie in Cleveland Ohio (Amerika)), Ruben Schaken Academie en is hij vanaf aankomend seizoen voetbaltrainer bij DVS’33 Ermelo. Daarbij heeft hij via de KNVB zijn UEFA C en B-diploma behaald. 

Naast zijn ervaring als trainer heeft Miguel een mbo-niveau 4 opleiding tot Horeca Manager voltooid en is hij nu bezig met een HBO Sportkunde studie. Dit is een sportmanagement opleiding. Miguel zal binnen de organisatie zich vooral bezighouden met de Performance en Speed kant van de academie. 

Door zijn ervaring binnen verschillende organisaties is Miguel erachter gekomen dat veel trainers alleen bezig zijn met de voetbaltechnische vaardigheden van spelers. Spelers worden zo niet breed opgeleid en missen veel bagage op het moment dat zij aansluiten bij een betaald voetbalorganisatie (BVO). Miguel wil door middel van het opzetten van deze onderneming spelers verder ontwikkelen dan alleen het voetbaltechnische gedeelte. 

‘’Het is belangrijk dat een speler fit is voor het hele leven en niet alleen goed is in een balletje hooghouden of tussen zijn benen pingelen. Met deze academie zullen wij ervoor zorgen dat spelers zich breed ontwikkelen waardoor ze ook buiten de sport beter kunnen functioneren’’

Mitchell Ronde is geboren op 19 juli 1997. Van kleins af aan is Mitchell altijd bezig geweest met sporten als, turnen, karate, kickboks en voetbal. Vanaf zijn 8e levensjaar tot zijn 18e is hij actief geweest als voetballer. Vanaf zijn 15e levensjaar is Mitchell zich ook gaan richten op fitness, met het doel zowel fysiek als mentaal sterker te worden om optimaal te kunnen presteren als sporter.

Tijdens zijn fitnesscarrière ontdekte Mitchell dat voeding ook een belangrijke rol speelt bij prestatie en progressie. Om deze reden is hij nu een 4e jaars student Voeding en Diëtetiek en is dus bijna afgestudeerd diëtist. Zijn doel is altijd geweest om andere mensen zowel te helpen met hun fysieke doelen als met hun sportdoelen. Hij heeft zijn National Strength and Conditioning Association Personal Trainer certificaat behaald (NSCA-PT).

Door de ervaring in het begeleiden van individuen en de kennis die Mitchell heeft opgedaan tijdens zijn studies en in de verschillende sporten weet hij dat optimale prestatie afhangt van vijf motorische basisvaardigheden, namelijk; uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, snelheid, techniek en coördinatie. Hij begeleidt nu mensen met hun voeding- en fitnessdoelen. Mitchell zal zich vooral richten op de Leningheid (Agility), Kracht (Strength) en Snelheid (Speed) kant van de academy.

“Wij staan voor vitaliteit voor iedereen, dus naast de sportprestaties richten wij ons ook op het mentale en voedings aspect. Een gezonde en zelfverzekerde speler zal op alle vlakken beter presteren. Dat is het motto van onze academie.”