Soccercamps

Naast de wekelijkse activiteiten organiseert PASS Academy ook verschillende kampen. Binnen deze kampen staan de aspecten; ‘’Plezier, Gezonde levensstijl & Duurzame fysieke ontwikkeling’’ centraal.

Plezier:

Om te ontwikkelen of je veilig te voelen is het belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet. PASS Academy hecht daarom enorm veel waarden aan het plezier voor zowel de deelnemers als de werknemers/vrijwilligers. ‘’Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’’ aldus het spreekwoord. Op verschillende wijze zorgen wij ervoor dat iedereen de activiteiten met veel plezier beleefd.

Gezonde levensstijl:

In het programma van PASS Academy besteden we veel aandacht aan een gezonde levensstijl. Overgewicht en obesitas neemt steeds meer toe bij de jeugd in Nederland. Dit heeft meerdere oorzaken. Een effectief preventie- en behandelplan is noodzakelijk om dit probleem aan te pakken. PASS Academy draagt graag haar steentje bij door tijdens de activiteiten genoeg aandacht te geven aan het onderwerp gezonde levensstijl.

Zo zullen de deelnemers van de activiteiten bij PASS Academy Soccer Camps ook geïnformeerd worden over gezonde voeding en de gevolgen van niet genoeg bewegen. Daarnaast zullen ze tijdens de activiteiten ook ervaren dat gezonde voeding ook erg lekker kan zijn en dat bewegen/sporten ook nog eens heel leuk is.

Duurzame fysieke ontwikkeling:

Uit onderzoek blijkt dat we niet alleen te weinig bewegen maar ook nog te eenzijdig. Dit zorgt ervoor dat dehuidige jeugd en volwassenen aanzienlijk minder fit en motorisch vaardig zijn dan voorheen. Ook richten wij onze aandacht op dit probleem. Door verschillende soorten van bewegen aan te bieden tijdens onze activiteiten proberen ook wij dit probleem tegen te gaan en zo voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier te zorgen bij onze deelnemers.

Ook een kamp bij jou in de buurt?

Wil jij deelnemen aan een van onze kampen? Kijk dan nu verder op de pagina waar wij binnenkort onze kampen organiseren en schrijf je snel in!

Wil jij ook een kamp organiseren bij jou in de buurt maar weet jij niet zo goed wat er allemaal bij komt kijken? Wij van PASS Academy organiseren het graag samen met jullie. Neem in dit geval contact met ons op door middel van het contactformulier in te vullen.

Voetbalkampen PASS Academy:

Hier staan alle kampen die PASS Academy de komende periode zal organiseren. 

Wil je meer lezen over een voetbalkamp of je inschrijven voor dit kamp klik dan op het kopje van het desbetreffende kamp. 

Soccercamps
migdingjan@gmail.com

DVS’33 Ermelo voetbalkamp

PASS Academy organiseert in samenwerking met DVS’33 Ermelo van 3 tot en met 5 augustus een 3-daagse voetbalkamp. Het voetbalkamp kent een enorme variatie aan activiteiten. Binnen het voetbalkamp staan de volgende 5 aspecten centraal: Plezier, Gezonde leefstijl, Techniek, Tactiek

Lees verder »