Bootcamps

Previous
Next

Naast specifieke voetbaltrainingen geeft PASS Academy ook bootcamps. Wil jij werken aan je coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid? Dan zit je bij PASS Academy goed!

Het maakt niet uit of je al jaren niet meer hebt gesport en weer iets wilt gaan doen, of dat je al getraind bent maar de lat hoger wilt leggen door een nieuwe sportuitdaging aan te gaan. De bootcamps zijn voor iedereen geschikt. Wij van PASS Academy bieden jou het gepaste programma. 

Plezier


Het belangrijkste van alle bootcamps bij PASS Academy is plezier! Op een leuke manier aan je dagelijkse beweging komen onder goede begeleiding!

Uitdaging


Wij van PASS Academy gaan een uitdaging niet in de weg. Ook onze bootcamps zullen vol met uitdagingen zitten. Be stronger than your excuses!

Flexibiliteit


Het voordeel van de bootcamps bij PASS Academy is dat je nergens aan vast zit. Geen puf meer over na een lange dag? Een sessie overslaan is met onze strippenkaart totaal geen probleem!

Losse bootcamp sessie

7
50
Per sessie.
  • 1 losse sessie.

Strippenkaart

20 Per strippenkaart.
  • 4 losse sessies.
  • Inplannen wanneer jij wilt!
Veel gekozen

Wij hebben de PASS Bootcamps zo ingericht dat het voor iedereen toegankelijk is. Zowel in de fysieke als de financiële belasting denken wij graag mee met eenieder! Vandaar ons op maat gemaakt programma voor een acceptabele prijs!